Mogelijkheden voor adverteren op staalconstructie.startpagina.nl

Hier staat informatie over mogelijkheden om te adverteren op de startpagina . De tarieven gelden met ingang van 1 januari 2013

Er zijn twee adverteer mogelijkheden:

Banner:

Rechts boven aan de pagina ziet u een banner. Hier kan een banner van uw bedrijf komen, met een link naar uw website. De linker banner wordt geëxploiteerd door startpagina zelf, de rechter banner door de beheerder van de pagina. De banner dient afmetingen 234x60 pixels te bezitten. U zet uw banner ergens neer op uw eigen website of u stuurt naar ons via de email. Het eerste heeft als voordeel dat u hem zelf zo vaak kan veranderen als u wilt.

U betaalt een vast bedrag per maand voor het plaatsen van een banner.

  • Voor staalconstructie.startpagina.nl is het tarief 59 Euro per jaar. (excl. btw)

Gesponsorde link.

Een link naar uw pagina wordt bovenaan gezet in het lijstje van het betreffende blok. Als naar de mening van de webmaster uw site niet past binnen startpagina wordt deze niet geplaatst. Als er meerdere aanmeldingen zijn voor hetzelfde blok, bepaalt de webmaster welke bovenaan komt te staan.

U betaalt voor een vaste periode van één jaar, die ingaat op het moment van opdrachtverlening. Hiervoor gelden de volgende tarieven:
 

  • Voor staalconstructie.startpagina.nl is het tarief 69 Euro per jaar excl. BTW

Banner hosting en ontwerp

Als u uw banner niet zelf op uw website kunt neerzetten, kunnen wij dit ook voor u doen. Daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht. Na overleg kunnen wij tegen meerkosten een banner voor u ontwerpen. Denkt u daarbij aan 50 Euro.

Opdrachtverlening

Als u op één van deze aanbiedingen in wilt gaan, mailt u dan aan de webmaster van de pagina het volgende:

  • De url van uw website, waar een bezoeker heen moet gaan als hij/zij op uw banner klikt.

  • De url van uw banner (waar hij op uw website staat, bijvoorbeeld http://www.uwwebsite.nl/uwbanner.jpg  (een gif formaat, of animated gif is ook toegestaan).

  • De periode dat u de banner wilt laten staan

  • Uw factuuradres. De factuur wordt direct na opdrachtverlening aan u gestuurd.

Uw advertentie wordt geplaatst direct nadat de afspraken zijn gemaakt, nadat dat u de factuur heeft voldaan. Als u tevreden bent, kunt u de campagne vanzelfsprekend verlengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. klik hier voor het contact formulier